Den japanske designeren Ryosuke Fukusada og den portugisiske
Sitronolje ØKO kan brukes i mat som naturlig smakstilsetning, til
Litchi frukt med hint av pære og vanilje.
Tekst under utarbeidelse.
Den japanske designeren Ryosuke Fukusada og den portugisiske
Den japanske designeren Ryosuke Fukusada og den portugisiske
Den japanske designeren Ryosuke Fukusada og den portugisiske
Den japanske designeren Ryosuke Fukusada og den portugisiske
Anisolje kan brukes i mat som naturlig smakstilsetning, til
Kryddernellikolje kan brukes i matvarer som naturlig smakstilsetning,
Bergamottolje ØKO kan brukes i mat som naturlig smakstilsetning, til
Citron eukalyptusolje ØKO kan brukes i mat som naturlig
Aroma av santal, bourbonvanilje og oud.
Krydret duft av pomander, kardemomme,japansk cypress og bær av
Krydret gresskar, kremig kokos og creme brulée.
Frisk duftkombinasjon av bomullsblomst, rav, soltørket vaniljestang,
Frisk og sprø aroma av nykuttede kvister fra sypress
Duftpinner med duft av musserende vin, pomelo og rosenblader.