Den japanske designeren Ryosuke Fukusada og den portugisiske
Anisolje kan brukes i mat som naturlig smakstilsetning, til
Krydret gresskar, kremig kokos og creme brulée.
Tekst under utarbeidelse.
Den japanske designeren Ryosuke Fukusada og den portugisiske
Den japanske designeren Ryosuke Fukusada og den portugisiske
Den japanske designeren Ryosuke Fukusada og den portugisiske
Den japanske designeren Ryosuke Fukusada og den portugisiske
Sitronolje ØKO kan brukes i mat som naturlig smakstilsetning, til
Kryddernellikolje kan brukes i matvarer som naturlig smakstilsetning,
Bergamottolje ØKO kan brukes i mat som naturlig smakstilsetning, til
Citron eukalyptusolje ØKO kan brukes i mat som naturlig
Aroma av mokara-orkidé, hvit lilje og fjærmose.
Krydret duft av pomander, kardemomme,japansk cypress og bær av
Frisk og sprø aroma av nykuttede kvister fra sypress
Duftpinner med duft av musserende vin, pomelo og rosenblader.
Yuzu, mandarinblomst, gardenia, ylang ylang, jasmin, lyst treverk,
Frisk duftkombinasjon av bomullsblomst, rav, soltørket vaniljestang,