Den japanske designeren Ryosuke Fukusada og den portugisiske
Citron eukalyptusolje ØKO kan brukes i mat som naturlig
Duftpinner med duft av musserende vin, pomelo og rosenblader.
Tekst under utarbeidelse.
Den japanske designeren Ryosuke Fukusada og den portugisiske
Den japanske designeren Ryosuke Fukusada og den portugisiske
Den japanske designeren Ryosuke Fukusada og den portugisiske
Den japanske designeren Ryosuke Fukusada og den portugisiske
Sitronolje ØKO kan brukes i mat som naturlig smakstilsetning, til
Bergamottolje ØKO kan brukes i mat som naturlig smakstilsetning, til
Kryddernellikolje kan brukes i matvarer som naturlig smakstilsetning,
Anisolje kan brukes i mat som naturlig smakstilsetning, til
Frisk duftkombinasjon av bomullsblomst, rav, soltørket vaniljestang,
Krydret duft av pomander, kardemomme,japansk cypress og bær av
Frisk og sprø aroma av nykuttede kvister fra sypress
Krydret gresskar, kremig kokos og creme brulée.
Persimmon, nektarin, hvit sjasmin, fersken og rips.