Søk, Sammenlign Og Finn Laveste Pris På Millioner Av Produkter I Nettbutikker
Recording
Vilkår for bruk

1. Informasjon om disse vilkår for bruk

Websiden: iBUTIKK.no (heretter kalt “ Websiden“) og tjenestene (som definert nedenfor) gjøres tilgjengelig for deg på de vilkår som følger av disse “ vilkår for bruk“. Ved å gå inn på denne Websiden eller bruke tjenestene samtykker du til å være bundet av disse Vilkår for bruk, og vi ber deg derfor vennligst om å lese dem nøye. Hvis du ikke aksepterer våre Vilkår for bruk ber vi deg levne Websiden.

2. Endringer i vilkår for bruk

Vi ser hele tiden etter nye måter å forbedre websiden og tjenestene vi tilbyr deg på. Vi forbeholder oss derfor retten til å endre disse vilkår for bruk av vår webside og tjeneste på et hvilket som helst tidspunkt. Alle slike endringer vil ha virkning fra det øyeblikk de publiseres på websiden, og du vil bli ansett for å ha akseptert alle slike endringer ved å bruke websiden eller tjenesten fra dette tidspunkt.

3. Beskrivelse av tjenestene

3.1 Oversikt

iBUTIKK.no søker gjennom norske online butikker ved bruk av ord, kategorier, linker og andre lignende metoder for å gi deg som bruker best mulig resultat. Med norske online butikker eller norske nettbutikker mener vi at vi søker gjennom de forhandlere som er en del av nettverket som tilbys av vår systemleverandør/ partner. iBUTIKK.no har ikke informasjon om nettbutikkene/ online butikkene er norske eller opererer fra utlandet. iBUTIKK.no ønsker å vise sider som er på norsk men kan ikke garantere at dette er gjeldene til enhver tid. Om dette er uklart ber vi deg om å ikke bruke websiden.

Vi kan ikke garantere at de priser som blir oppgitt er korrekte til enhver tid, seneste informasjon og gjeldene informasjon kan fåes av de nettbutikker som vi sender deg videre til. Med sende deg videre til mener vi når bruker av websiden klikker på en annonse eller ett produkt vil en ny internettside åpnes og du vil kunne se nettbutikken og det aktuelle produktet med all informasjon som nettbutikk gir til enhver tid. (Vi tar forbehold om at data feil ikke oppstår.)

iBUTIKK.no selger ingen produkter selv men fungerer som en prissammenligning side som viser priser fra de ulike nettbutikker som annonserer i nettverket levert av vår systemleverandør/ partner.

Det er viktig at du som bruker av websiden forstår at iBUTIKK.no ikke har noe med selve kjøpsprosessen av varer. Det er du som bruker som selv må sjekke opp når du gjør ett kjøp om hva som gjelder i kjøpsavtalen mellom deg og nettbutikken/ onlinebutikken du handler fra.

Med nettbutikk / onlinebutikk mener vi de butikker som du kommer til når du klikker på ett produkt på websiden. Det kan være fysiske butikker eller rene nettbutikker/ online butikker som ikke har en fysisk butikk. Butikken kan drive fra Norge eller utlandet.

iBUTIKK.no vet ikke hvor nettbutikkene/ onlinebutikkene er registrert så det er ditt ansvar at du sjekker opp hvor varer blir sendt fra med henhold til frakt og toll.

Om noe er uklart ber vi deg levne websiden. Om du bruker websiden godkjenner du det som er skrevet i vilkår for bruk. Med websiden mener vi iBUTIKK.no

3.2

Informasjonen på websiden vil oppdateres jevnlig og ved bruk av websiden godkjenner du at informasjonen du finner på websiden kan være feil. Dette gjelder produktinformasjon, priser og lignende innhold. Vi ber deg som bruker sjekke opp med nettbutikkene / onlinebutikkene om hva som faktisk er siste gjeldene informasjon før du gjør ett kjøp.

3.3

Produktinformasjon hentes inn fra vår systemleverandør/ partner ved datakoder. Selskaps informasjon hentes inn fra vår systemleverandør/ partner og datakoder. Websiden garanterer ikke at den informasjon du finner er korrekt til enhver tid. Websiden jobber hele tiden med å ha så oppdatert informasjon som mulig. Data feil på websiden kan oppstå hvor sider ikke vises eller linker ikke fungerer.

3.4

Annonser på siden kommer fra google adsense, tradedoubler, vår systemleverandør/ partner og lignende leverandører. Websiden vet ikke hvilken informasjon som vises i annonsene til enhver tid og vi ber deg som bruker levne siden om noe er uklart eller om du ikke ønsker å bli vist annonser.

3.5

Nettbutikker/ onlinebutikker og produkter som vises på websiden er dynamisk. Med dynamisk mener vi at informasjon kan oppdateres uten websiden/ iBUTIKK.no kunnskap. iBUTIKK.no henter inn informasjon fra vår systemleverandør/ partner og oppdateringer kan gjøre at enkelte nettbutikker / online butikker forsvinner eller legges til. Det samme gjelder for produkter som vises på websiden.

3.6

Websiden / iBUTIKK.no forbeholder seg retten til å forandre på websidens innhold til enhver tid. Ny informasjon vil være gjeldene fra den dag det skrives og vi ber deg som besøkende lese vilkår for bruk før du bruker websiden om vilkår for bruk er viktig for deg. Om noe er uklart ber vi deg om å ikke bruke iBUTIKK.no

3.7

For å gjøre det tydelig så poengterer vi at iBUTIKK.no er en prissammenligningside som også kan brukes som shopping portal. Vi selger ikke produkter men sender deg videre til norske onlinebutikker/ nettbutikker. Med norske onlinebutikker/ nettbutikker mener vi butikker som viser norskspråklig tekst på siden. Websiden/ iBUTIKK.no vet ikke hvor nettbutikkene/ onlinebutikkene er registrert, deres kjøpsavtaler, frakt måte, toll måte eller policy. Det er du som besøkende som selv må sette deg inn i onlinebutikkenes/ nettbutikkenes kjøpsavtale og policy med frakt, toll og annet informasjon som du behøver for å gjøre ett trygt kjøp. Utalandske nettbutikker kan dukke opp på iBUTIKK.no selv om hovedfokus er å vise priser fra norske nettbutikker. Denne informasjon vises normalt på nettbutikkenes hjemmeside. Om du ikke ikke får noen kjøpsavtale før du skal betale for produkter anbefaler vi deg å kontakte support hos den aktuelle nettbutikk slik at du kan gjøre ett trygt kjøp.

iBUTIKK.no har ingen support eller tar ansvar for noen av produktene du kjøper av nettbutikkene/ onlinebutikkene du vises på websiden. Vi har ingen avtale med onlinebutikkene/ nettbutikkene som gjør at vi kan behandle noen kjøpsordre eller returordre eller noen support spørsmål.

iBUTIKK.no bruker Cookies (informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse).Hvis du fortsetter å bruke denne siden, aksepterer du vår cookie policy og vår personvern.OK /Les mer